Lucia

Zangeres en frontvrouw van de band. Neemt de meeste vocalen voor haar rekening maar speelt ook saxofoon, mondharmonica en gitaar.
Weet de juiste snaar te raken bij het publiek en zet graag de mannen om haar heen op scherp! Haar passie en bevlogenheid spatten van het podium. 

 

Tekke

Toetsenist en zanger van de band.  Neemt op zijn piano ook de baspartijen voor zijn rekening en zorgt samen met Hans voor een strakke basis. Is achter de piano groot geworden en dat is goed te horen. Speelt met grote bevlogenheid en gemak. Als hij de "The Pianoman" zingt en speelt gaat het dak eraf. 

Hans

Drummer en backing vocals.
Weet de band strak in de hand te houden. Verschuilt zich graag achter zijn drumstel maar weet ons en het publiek altijd weer te verrassen als hij los gaat achter zijn drumstel. Geen repetitie zonder Hans zijn grappen en grollen.

Erik

Gitarist en backing vocals. Kan zowel akoestisch als elektrisch goed uit de voeten. Houdt van stevige rocknummers waar hij zijn gitaar stevig laat klinken. Is altijd bezig met de juiste sound en zorgt samen met onze geluidsman John dat de band perfect uitversterkt wordt.

John

Geluid- en lichttechnicus.
Weet voor elke zaal, kroeg,  tent of buiten optreden het geluid zo af te stellen dat het voor iedereen een plezier is om naar te luisteren. Het volume kan worden aangepast aan het moment van het feest. Kent inmiddels ook gebarentaal en weet zo feilloos wat de muzikanten op het podium bedoelen.